NETTSPANSK (UiB): KURS I VALLADOLID

I samarbeid med den spanske ambassaden og UEMC (http://www.uemc.es/) i Valladolid har Nettspansk (UiB) fått i stand et kurs for våre studenter på spanskkurset Kompetanse for kvalitet, Spansk I (https://www.uib.no/utdanning/evu/104143/spansk-1)

Kurset varer en uke, og tilbys i uke 8 og 9 (vinterferieukene). Vi har nå ledige plasser vi ønsker å tilby kurset til andre spansklærere/spansklærerstudenter.

NB!. Dette er et kurs rettet mot lærere som kun har studert spansk 1-2 semestre, eller som holder på å studere nå.

Dette er et meget godt tilbud med muligheter til å få undervisning i temaer relevant for dere som underviser i spansk og å få delta i ordinær undervisning ved universitetet. Dere vil bli innlosjert i familier med halvpensjon og vil også få tilbud om et par aktiviteter. Alt dette for kun 260 EURO. I tillegg kommer flyreise t/r Spania (f.eks. Madrid). Er man tidlig ute skulle det være mulig å få billige flybilletter. Meld din interesse til oss snarest, så skal vi sende deg mer informasjon: skriv navn og epostadresse til nettspansk@uib.no <mailto:nettspansk@uib.no>  med KURS i VALLADOLID i emnefeltet.

AJ

Etiquetado , , , , , , .Enlace para bookmark : permalink.

Los comentarios están cerrados.